FI Black 3D Blue
 
 
 FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 
 
 Pravilata vav foruma! View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
Drenovichki
Site Admin


Joined: 05 Jan 2007
Posts: 42

PostPosted: Sun Feb 11, 2007 6:51 pm Reply with quoteBack to top

S cel podobriavane na kachestvoto na mneniiata vyv foruma i ustanoviavaneto na niakakyv red (kolkoto da ne se prevyrne dadenata vi svoboda v slobodiia), reshihme da vi otpravim slednite iskaniia:

1. Molia, pishete na latinica. Izpolzvaneto na kirilica (oshte poveche na chisla vmesto bukvi), pravi mneniiata vi trudni za chetene. Nalaga ni se da prepraviame vsichki temi, chiito zaglaviia ne sa na latinica. Spestete ni go. Koyto pishe na angliyski ezik,pravq go moderator vednaga.

2. Molia, pishete zaglaviia, koito naj-tochno opisvat tova, koeto vi vylnuva ili iskate da kazhete. Sami precenete kolko sydyrzhatelno mozhe da byde edno zaglavie ot tipa '???!!!!??!!!' ili 'Tursq onui na tui, che mi sa razbi tva'.

3. Na redaktorska namesa podlezhat mneniia s prekomerna upotreba na:
GOLEMI BUKVI (Caps Lock-yt obiknoveno se namira nad leviia Shift)

Emotikoni Very Happy Smile Sad i t.n.

Obidi, psuvni i mrysni dumi (shte propusna primera)

Ocvetiavane na postove v natrapchivi cvetove


4. Otkloniavane ot zadadenata tema i prevryshtaneto na foruma v bezrazboren chat shte dovede do zakliuchvane na temata ili promiana/iztrivane na mnenieto – po usmotrenie na redaktora. Na nikoj ne mu se chetat izliianiia na tema perilni prahove v tema za lazerni printeri. Mislete predi da postnete. Otdelete si poveche ot dve sekundi za razmisyl po temata. I v kraia na kraishtata, pishete samo tam, kydeto imate kakvo da kazhete. Bezcelnite mneniia s edinstvena cel izkachvane v rang chesto ne sa mnogo priiatni za chetene (pyk i neznam za vas, no na men prozvishteto 'Mutalisk' ne mi zvuchi osobeno blagorodno).

5. Molia, vsichki napadki i predmetite na lichnite vi otnosheniia da minavat prez komunikaciiata "Lichno syobshtenie", za da ne bydat tovareni ostanalite iuzeri.
Podobni mneniia shte bydat iztrivani ili redaktirani.

6. Molia, ne povtariajte temi, koito veche sa obsyzhdani i bihte mogli da pocherpite informaciia za tova, koeto vi interesuva, kato natisnete butona "Tyrsene".

7. Statusyt "Vazhna tema" i "Syobshtenie" izpolzvajte samo pri dejstvitelna nuzhda. Osobenite statusi shte bydat premahvani pri prodylzhitelna neaktivnost i po usmotrenie na redaktorite.

8. Avataryt vi ne triabva da e s razmeri po-golemi ot 140x140 piksela, kakto i ne triabva da byde s necenzurno sydyrzhanie.

9. Ne zabraviajte, che forumyt ste vie i vsichki temi i mneniia, koito pishete, za da go obizhdate, otivat za vasha smetka.

N/B Щe prashtame syobshteniia na vseki, chieto mnenie protivorechi na pravilata, za da go obsydim. Tezi, koito sa bili prekaleno riazki i v sledstvie na tova – redaktirani ili iztriti, syshto shte bydat uvedomiavani.

Administrator i moderatori, gotovi v lichno syobshtenie da obsydiat vashite vyprosi sa:
Drenovichki,kaka Stomna,Dodyu,Magistraler,Troyler,Dancho,Mura i bay Varban.
View user's profileSend private messageSend e-mail
Display posts from previous:      
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: All times are GMT
Effex-Media Web Resources
 
 
Create your own free forum now!
Terms of Service Purchase Ad Removal Forum Archive Report Abuse