FI Black 3D Blue
 
 
 FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 
 
 Za niakoi rastitelni vidove v grada. View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
Yori



Joined: 06 Feb 2007
Posts: 50

PostPosted: Fri Feb 09, 2007 7:34 pm Reply with quoteBack to top

Zdravejte. Bih iskal da popitam obmislia li se vyprosa voobshte da bydat premahnati niakoi rastitelni vidove ot chertite na grada. Stava duma za topolite - tezi iztochnici na alergii. Govoria i za kestenite. Tezi kesteni iavno sa po-podhodiashti po na sever. Tuk vsiaka godina listata im zapochvat da pozhyltiavat oshte prez iuli i syzdavat iliuziia,che esenta veche e nastypila. Napravo se otchajvam,kato gi gledam Exclamation A pyk kato uzreiat kestenite i zapochvat da padat po glavite na minuvachite i po kolite...Ne e li po-dobre vmesto tiah da se sadiat poveche lipi i drugi Question
View user's profileSend private message
Detelinka



Joined: 10 Feb 2007
Posts: 7

PostPosted: Sat Feb 10, 2007 9:03 pm Reply with quoteBack to top

Vidoviiat systav na dekorativnite dyrveta, koito se zasazhdat po proekt se precizira v syotvetstvie s klimatichnite osobenosti na naselenoto miasto. Topolite se zasazhdat naj-veche kraj reki i kato zashtitni poiasi. Nepriiatni posledici sa alergiite prichineni ot letiashtite sycvetiia i krehkata dyrvesina pri zastariavashtite dyrveta. Tova nalaga izsichaneto na starite dyrveta i kydeto e vyzmozhno podmianata im s novi ili s drugi vidove.
Kestenite sa krasivi i blagorodni dyrveta. Te dobre se vpisvat v mikroklimata na nashiia grad. V poslednite godini obache kiselinnite dyzhdove i vreditelite prichiniavat prezhdevremennoto pozhyltiavane i okapvane na listata. Predvizhdame predpriemaneto na redica dejstviia po tiahnoto tretirane, tyj kato tozi dekorativen vid e edin ot naj-chuvstvitelnite.
View user's profileSend private message
Yori



Joined: 06 Feb 2007
Posts: 50

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 7:17 pm Reply with quoteBack to top

Symniavam se,che kestenite sa podhodiashti za klimatichnite usloviia na nashiia grad. Tova sa sredizemnomorski vid kesteni i sledovatelno miastoto im e na yug.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: All times are GMT
Effex-Media Web Resources
 
 
Create your own free forum now!
Terms of Service Purchase Ad Removal Forum Archive Report Abuse